B2
Conikuvat
Torni

Iltaohjelma

PERJANTAI

Suuren kurpitsan naistentanssit

Suuri kurpitsa

Suuri Kurpitsa juhlii Kehräsaaressa kolmea uutta sarjakuvakirjaa, jotka ovat myös esikoisteoksia. Uutuudet ovat Aino Louhen Mielikuvitustyttö, Juliana Hyrrin Satakieli joka ei laulanut ja Anne Lehtisen & Saila Juutin Syntyneet rakastajiksi. Palkittu sarjakuvatenkijä Tiitu Takalo haastattelee taiteilijoita.

Illan ohjelman aloittaa Kati Rapian Hehkutus-klubi vieraanaan Ville Pirinen. Klubiemäntä Kati hehkuttaa Villeä, joka puolestaan paljastaa kuvakirja-aarteensa ja niiden salaisuudet. Illan levyt valikoi DJ-kaksikko Kiiltomato & Tulikärpänen. Sarjakuvia myydään käteisellä ja kortilla.

Ilta etenee seuraavasti:
19.00 Kiiltomato & Tulikärpänen
19.30 Hehkutus-klubi
20.45 Kiiltomato & Tulikärpänen
21.00 Haastatteluissa Aino Louhi, Juliana Hyrri ja Anne Lehtinen & Saila Juuti
22.00-02.00 Kiiltomato & Tulikärpänen

Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

LAUANTAI

Iltaklubi: Nyrok Dolls

Nyrok Dolls

Tampere Kupliin iltaklubilla Telakalla koetaan tänä vuonna ainutlaatuinen rokkiräjähdys, kun tunnelman nostaa vesikattoon saakka maineikas Nyrok Dolls!

Nyrok Dollsin jäljittelemätön kokoonpano on Mauri Kunnas, laulu, kitara; Kjell Westö, kitara; Pekka Seppänen, basso; Pasi Heikura, kitara, taustalaulu; Silja Sillanpää, laulu ja Matti Toivonen, rummut, laulu.

Harvoin jos silloinkaan on Kupliissa koettu tällaista sarjakuvan ja kirjallisuuden huipputekijöiden värikästä rypälettä! Hekumallisen illan viileä ja kuumottava DJ-kaksikko on Tex Chiller ja Kit Arson!