B2

Tampere Kupliissa on taas kerran ohjelmaa keskiviikosta sunnuntaihin!

Arkipäivinä ohjelma järjestetään eri paikoissa ympäri kaupunkia, mukaanlukien pääkirjasto Metso ja Tampereen Yliopisto. Tarkemmat yksityiskohdat aikatauluista ja tapahtumapaikoista ilmestyvät sivuille vuoden 2019 puolella.

Viikonloppuna kuplitaan Tampere-talossa, jossa ohjelmaa on lauantaista sunnuntaihin. Tällöin ohjelmassa on muun muassa esitelmiä, haastatteluita, työpajoja, paneeleita ja tietenkin cosplaykilpailu.

Ohjelmahaku on nyt käynnissä!

Onko sinulla hyvä ohjelmaidea tämän vuoden festivaaleille? Tule siis mukaan tekemään loistavaa ohjelmaa Kupliiseen!

Oli sitten kysyyssä kotimaiseen nettisarjikseen, supersankarisarjakuvaan, Marvel-elokuviin tai vaikkapa sarjis-cosplayhin liittyvä ohjelma, otamme sen mieluusti mukaan! Kupliin tarkoituksena on esitellä sarjakuvia ja niihin liittyviä harrastuksia kaikissa esiintymismuodoissa!

Mukaan pääsee täyttämällä ohjelmalomakkeen joka löytyy täältä.

Ohjelmailmoittautuminen tulee olemaan auki helmikuun alkuun saakka, joten toimithan mahdollisimman nopeasti, että varmistat mahtumisen mukaan ohjelmaan.

Jos sinulla on ongelmia ohjelmalomakkeen käytössä tai kysymyksiä ohjelmaan liittyen, ota yhteyttä ohjelmatiimiimme sähköpostilla: ohjelma(at)tamperekuplii.fi

Maistiaisia viikonlopun ohjelmasta tulossa vielä myöhemmin tammikuun aikana!