B2
Conikuvat
Torni

Cosplay

Cosplay kuplii jälleen Tampere-talolla 23.-24.3.! Jokainen on tervetullut nauttimaan tapahtumasta cosplaypuvussa, katumuodin inspiroimana tai ihan vain tavallisissa vaatteissa. Lauantaina 23.3. on luvassa cosplaypukukilpailu, jossa halukkaat esittelevät pukujaan.

Cosplaypukukilpailu

Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumassa järjestetään aloitteleville sekä kokeneemmille kisaajille cosplaypukukilpailu Tampere-talossa lauantaina 23.3.2019. Aloittelijat ja kokeneet kisaavat eri sarjoissa, joista molemmista tuomarit valitsevat voittajat. Molempiin kategorioihin voi osallistua yksin tai kolmen hengen ryhmänä. Kilpailuissa ei ole lähdemaarajoitteita. Kilpailujen säännöt sekä linkit ilmottautumiseen löydät täältä.

Cosplaymuotinäytös

Oletko aina halunnut esitellä pukusi lavalla, mutta et tunne olevasi vielä valmis kisaamaan? Ehkä et vain ole löytänyt itsellesi sopivaa kisaa, mutta tahtoisit näyttää cosplayasusi innokkaalle yleisölle? Tai ehkä puvun kanssa pyörähtäminen catwalkilla kuulostaa muuten vain hyvältä idealta?

Tampere Kuplii tarjoaa tähän upean mahdollisuuden cosplaymuotinäytöksen merkeissä! Näytös pidetään lauantaina 23.3. Tampere-talon Aulaklubilla klo 16. Muotinäytös etsii malleja ja tahtoo juuri sinut, Tampere Kupliin osallistuja, esittelemään asusi juontajien selostuksella! Näytökseen voit osallistua yksin, parin tai ryhmän kanssa ja myös omat designpuvut ovat tervetulleita.

Mikäli kiinnostuit ja haluat osallistua muotinäytökseen, lähetä 20.3.2019 mennessä sähköpostia osoitteeseen: cosplay(at)tamperekuplii.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi "Cosplaymuotinäytös" sekä viestiksi oma nimesi, hahmosi nimi, lähde ja kuva. Tarkempi ohjeistus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla sekä näytöspäivänä paikan päällä.

Kuvauspiste

Tampere Kupliin kävijöitä cosplayasussa ja ilman palvelee tuttuun tapaan Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu. Paikalla on valokuvaaja sekä ohjaaja, jotka auttavat löytämään sopivat poseeraukset. Tervetuloa kuvaan yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Kuvauspalvelu palvelee lauantaina klo 11-16 sekä sunnuntaina klo 11-15. Tapahtuman jälkeen löydät valmiit kuvat osoitteesta conikuvat.fi.

Yhteystiedot

Tampere Kupliin 2019 tavoitat cosplay-asioissa sähköpostiosoitteesta cosplay(at)tamperekuplii.fi