B2

Cosplay

Cosplay kuplii jälleen Tampere-talolla 23.-24.3.! Jokainen on tervetullut nauttimaan tapahtumasta cosplaypuvussa, katumuodin inspiroimana tai ihan vain tavallisissa vaatteissa. Lauantaina 23.3. on luvassa cosplaypukukilpailu, jossa halukkaat esittelevät pukujaan.

Cosplaypukukilpailu

Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumassa järjestetään aloitteleville sekä kokeneemmille kisaajille cosplaypukukilpailu Tampere-talossa lauantaina 23.3.2019. Aloittelijat ja kokeneet kisaavat eri sarjoissa, joista molemmista tuomarit valitsevat voittajat. Molempiin kategorioihin voi osallistua yksin tai kolmen hengen ryhmänä. Kilpailuissa ei ole lähdemaarajoitteita. Kilpailujen säännöt sekä linkit ilmottautumiseen löydät täältä.

Kuvauspiste

Tampere Kupliin kävijöitä cosplayasussa ja ilman palvelee tuttuun tapaan Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu. Paikalla on valokuvaaja sekä ohjaaja, jotka auttavat löytämään sopivat poseeraukset. Tervetuloa kuvaan yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Kuvauspalvelu palvelee lauantaina klo 11-16 sekä sunnuntaina klo 11-15. Tapahtuman jälkeen löydät valmiit kuvat osoitteesta conikuvat.fi.

Yhteystiedot

Tampere Kupliin 2019 tavoitat cosplay-asioissa sähköpostiosoitteesta cosplay(at)tamperekuplii.fi