B2
Conikuvat
Torni

Tampere Kupliin cosplaykilpailun tuomaristo

Täältä löytyvät Tampere Kupliin vuoden 2019 cosplaykilpailujen tuomariston esittelyt!

Petra "Lunatar" Lindström

Kuvaaja: Janne Maljanen

Hei! Olen Lunatar ja olen harrastanut cosplayta lähes kymmenen vuoden ajan. Harrastusvuosieni aikana olen sekä kisannut että tuomaroinut useammassa eri cosplaykilpailussa sekä viimeisen parin vuoden aikana tehnyt myös keikkatöitä cosplayaajana. Viimeisin kisakokemukseni oli Cosplayn SM-kisat 2017, jossa sijoituimme 1. sijalle ryhmäkategoriassa yhdessä parini kanssa.

Tuomaroidessa kiinnitän eniten huomiota materiaalivalintoihin, siistiin työjälkeen sekä toimivaan kokonaisuuteen. Ennen kaikkea toivon kisaajien pitävän hauskaa ja nauttivan lavalla olosta! Paljon tsemppipomppuja kaikille, nähdään Kupliissa! ♡

Halataan kun tavataan! c:

Teemu "Starblom" Sandblom

Kuvaaja: Eveliina Krongvist

Hei kaikki! Nimeni on Teme "Starblom" Sandblom ja toimin yhtenä tuomareista Tampere Kupliissa. Olen harrastanut cosplayta kymmenen vuoden ajan ja siinä ajassa olenkin kerennyt käymään eri kisoja läpi kisaajana sekä tuomarina, mm. edustin Suomea Nordic Cosplay Championshipin finaaleissa 2017.

Olen aina ollut enemmän esiintyjä ja rakentelija kuin ompelija, joka onkin vahvuuteni tuomaroidessa. Kiinnitän huomiota hahmon kantamiseen sekä erilaisiin ja mielenkiintoisiin toteutustapoihin.

Odotan kisaa innolla, sillä on aina ilo nähdä cossaajia ylpeinä siitä mitä on saatu aikaan ja kanssakisaajien kanssa jännittäminen on aina yhtä mahtavaa! Onnea matkaan kaikille kisaajille, pidetään oikein hauska Kuplii ja annetaan ihmisille hieno show!

Iina "Mae rye" Laitinen

Kuvaaja: Marko Paakkanen

Hei! Olen Iina, 25 -vuotias kuopiolainen cossaaja. Olen harrastanut cosplayta kohta kymmenen vuotta ja siitä onkin tullut lähes elämäntapa, sillä cosplayn myötä olen päätynyt opiskelemaan vaatetusompelijaksi, töihin kangaskauppaan sekä harjoitteluun teatterin puvustamoon.

Tässä harrastuksessa minulle tärkeintä on luovuus, uuden oppiminen ja yhdessäolo. Rakastan erityisesti pienien yksityiskohtien tekemistä ja erilaisten materiaalien käyttämistä. Tuomarina arvostan siistiä kokonaisuutta ja luovia ratkaisuja puvun tekoprosessissa.

Haluan toivottaa kaikille kisaajille tsemppiä, ja toivon että kisa on positiivinen kokemus. Muistakaa pitää hauskaa niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin!

Topias "Faroni" Kanto

Kuvaaja: Eveliina Kronqvist

Tervehdys kaikille! Nimeni on Faroni, ja cosplayta on tullut harrastettua noin viisi vuotta. Kisaaminen tuli osaksi harrastustani muutama vuosi sitten, ja viime vuonna olin edustamassa Suomea European Cosplay Gatheringissa.

Tuomarina on tullut oltua erilaisissa cosplay kisoissa ja viimeisin tuomarointi keikka oli ECG-esikarsinnat Desucon Frostbitessa.

Hurjasti tsemppiä pukujen tekemiseen! Nähdään Kupliissa!